Áruszállítás, teherfuvarozás (építkezésianyagok, homok, kavics, tüzifa, stb.), költöztetés 3,5 tonnáig (2 köbméterig), 3 oldalra billenő, önürítős, platós kisteherautóval.
A plató méretei: 380×210 cm
Részletekért és árajánlatért érdeklődni lehet a következő telefonszámokon: 0266-218009, 0745-154338

Szállítás és költöztetés:

  • protokoláris szállítás
  • költöztetés megtervezése
  • becsomagolás – szállítás – elrendezés
  • a költöztetett javak épségére garanciát vállalunk

A cégünk mindig a partnereink elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. Elért eredményeink a megfelelő szakembereknek és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetőek.

Modern gépekkel, eszközökkel, folyamatosan újuló technológiai és technikai háttérrel, valamint képzéseken való részvétellel, állandó jelleggel igyekszünk fejleszteni szolgáltatásaink minőségét, ezzel is igazodva a piacon felmerülő változó igényekhez.

Különböző iparágakban tevékenykedő, megbizható szakembereink pontosan és zavarmentesen végzik munkájukat. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműkődést és a vállalt feladatok pontos teljesítését.

Nem az a célunk, hogy egyszeri, nagyösszegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szereetnénk elérni, hogy igényeik megismerésén keresztül sokáig segíthessük Önöket.

Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a becsületes és pontos munkavégzés, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet.

Az eredményes közreműködés reményében várjuk visszajelzésüket.

Viking srl

Kövess minket

Írjon nekünk