Rólunk

Cégünkről

A VIKING KFT 1995 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Fő tevékenysége a professzionális takarítás, teljeskörű tűzvédelmi szolgáltatások és épületek karbantartása.
Csapatunk az elmúlt 27 év tapasztalatával a háta mögött, különböző új szolgáltatások bevezetésével fejlesztve a vállalkozást, képessé vált arra, hogy teljes körű szolgáltatáscsomagot nyújthasson partnereinek az épületgazdálkodás terén.

A ‘facility management’ bevezetésével tehát partnereink ránk bízhatják épületeik tejles karbantartását, ezáltal növelve saját munkájuk színvonalát is, igényes környezet kialakításával. Szolgáltatásaink az ország bármely pontján igényelhetőek.
Vállalkozásunk ISO 9001:2008 –as, ISO 14001:2005– ös és OHSAS 18001:2007– es minőségi tanúsítványokkal rendelkezik. Szolgáltatásaink külön-külön és akár egyénileg összeállított csomagban is igényelhetőek.

Céljaink, hitvallásunk:

Cégünk mindig a partnereink elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. Elért eredményeink a megfelelő szakembereknek és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetőek. Modern gépekkel, eszközökkkel, folyamatosan újuló technológiai és technikai háttérrel, valamint képzéseken való részvétellel, állandó jelleggel igyekszünk fejleszteni szolgáltatásaink minőségét, ezzel is igazodva a piacon felmerülő változó igényekhez.

Különböző iparágakban tevékenykedő, megbízható szakembereink pontosan és zavarmentesen végzik munkájukat. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműködést és a vállalt feladatok pontos teljesítését.

Nem az a célunk, hogy egyszeri, nagyösszegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szeretnénk elérni, hogy igényeik megismerésén keresztül sokáig segíthessük Önöket.

Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a becsületes és pontos munkavégzés, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet!