Építőipari szolgáltatások

Tervezés:

  • ipari és civil épületek tervezése, műszaki dokumentációjának összeállítása
  • építkezési és bontási engedélyek kiváltása
  • létező épületek felmérése és dokumentálása

Kivitelezés:

  • teljeskörű épületfelújítás és karbantartást
  • külső és belső munkálatok (csempézés, külső és belső festés, ajtók és ablakok kicserélése, laminált padló lerakása és padló csiszolása)
  • kőműves-, ács- és asztalos munkálatok

A cégünk mindig a partnereink elvárásaihoz igazodva határozza meg feladatait, alakítja ki árait. Elért eredményeink a megfelelő szakembereknek és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetőek.

Modern gépekkel, eszközökkel, folyamatosan újuló technológiai és technikai háttérrel, valamint képzéseken való részvétellel, állandó jelleggel igyekszünk fejleszteni szolgáltatásaink minőségét, ezzel is igazodva a piacon felmerülő változó igényekhez.

Különböző iparágakban tevékenykedő, megbizható szakembereink pontosan és zavarmentesen végzik munkájukat. Rendszeres teljesítménymérés és ellenőrzés biztosítja partnereink számára a hosszú távú zökkenőmentes együttműkődést és a vállalt feladatok pontos teljesítését.

Nem az a célunk, hogy egyszeri, nagyösszegű megrendelésekre alapozzuk tevékenységünket, sokkal inkább szereetnénk elérni, hogy igényeik megismerésén keresztül sokáig segíthessük Önöket.

Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a becsületes és pontos munkavégzés, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet.

Az eredményes közreműködés reményében várjuk visszajelzésüket.

Viking srl

Kövess minket

Írjon nekünk