Despre noi

Scurt istoric:

Societatea noastră este o societate cu capital integral privat, care şi-a început activitatea în anul 1995, în domeniul curăţeniei profesionale a clădirilor şi a protecţiei contra incendiilor. Datorită strategiei de dezvoltare a societăţii referitoare la diversificarea serviciilor, am ajuns, ca în  prezent, să putem oferi o gamă completă de servicii profesionale de administrare şi întreţinere a tuturor tipurilor de clădiri.

S.C. VIKING S.R.L. vă pune la dispoziţie o reţea profesionistă de echipe specializate în activitatea de facility management şi mentenanţă, alături de o gamă variată de pachete de servicii, în măsură să răspundă cât mai exact necesităţilor beneficiarilor noştri.

Pentru punerea în practică a filozofiei noastre, utilizăm utilaje moderne, produse şi materiale de calitate superioară, dispunem de personal calificat, şefi de echipă competenţi, un management performant, şi nu în ultimul rând avem experienţa de peste 27 ani  în domeniu.

Dorim să identificăm nevoile clienţilor noştri şi să le oferim servicii la cele mai înalte standarde calitative. Printre avantajele unui parteneriat cu societatea noastră, beneficiarii vor constata reducerea costurilor de infrastructură a imobilelor şi concomitent creşterea productivităţii şi profitabilităţii propriilor companii.

Misiunea firmei:

Misiunea firmei noastre prin serviciile de facillity management este să asigure funcţionarea la parametrii optimi a instalaţiilor şi utilităţilor a unui imobil. Acest lucru se poate realiza prin gestionarea facilităţilor, structurate pe întreţinerea preventivă, corectivă sau în caz de urgenţă, asigurând astfel clienţilor noştri un climat proprice desfăşurării propriilor activităţi.

Prin asumarea responsabilităţii pentru serviciile noastre, dorim să fim percepuţi ca un partener de încredere, pe termen lung şi nu doar ca un furnizor.

În filozofia noastră clientul este cel mai important element al organizaţiei.

 În vederea satisfacerii depline a cerinţelor clienţilor şi asigurării calităţii constante a serviciilor prestate, am implementat sistemul integrat de management al calităţii conform ISO 9001:2008, management de mediu conform ISO 14001:2005 şi management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale conform OHSAS 18001:2007 pentru care am obţinut certificatele de la  SRAC.